Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Αρουραίοι ”αλωνίζουν” στα γραφεία της Vogue

Έχουν εγκατασταθεί και στις αποθήκες με τα ρούχα

Στα όρια της υστερίας κοντεύουν να οδηγήσουν τη διευθύντρια του Vogue, Άννα Γουίντουρ, οι ποντικοί που έχουν κατακλύσει τα νέα γραφεία του περιοδικού στη Νέα Υόρκη.

Οι στρατιές των αρουραίων έχουν εγκατασταθεί στον 25ο και 26ο όροφο του ουρανοξύστη One World Trade, που βρίσκεται στη θέση των Δίδυμων Πύργων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της διευθύντριας του περιοδικού που απειλεί να μην εισέλθει ξανά στο κτίριο, αν πρώτα δεν λυθεί το πρόβλημα των τρωκτικών μετά από μια επιχείρηση μυοκτονίας.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι αρουραίοι εθεάθησαν τόσο πάνω και κάτω από τα γραφεία των εργαζομένων, όσο και σε αποθήκες όπου είναι φυλαγμένα ρούχα και παπούτσια.

Τα νεύρα όλων είναι τεταμένα, καθώς δεν μπορούν να εργαστούν φοβούμενοι μην δεχτούν επίθεση εν ώρα δουλειάς από πεινασμένα ποντίκια.

Το υγειονομικό αυτό φιάσκο έχει φυσικά προκαλέσει κατάπληξη στα αμερικανικά κοινωνικά δίκτυα, καθώς πολλοί γνώριζαν φυσικά την ύπαρξη τρωκτικών στο Μεγάλο Μήλο, αλλά δεν περίμεναν να έχουμε φτάσει στο επίπεδο να μην έχουν γίνει οι απαραίτητες απεντομώσεις και οι λοιπές διαδικασίες απολύμανσης ενός κτιρίου που χαιρετίστηκε ως ο νέος σπουδαίος ουρανοξύστης της μεγαλούπολης.

Η 65χρονη Γουίντουρ πάντως αναμένει… στο ακουστικό της και περιμένει εντολή από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες προκειμένου να ξαναμπεί στο τεράστιο, πολυτελές γραφείο της μόνο αφού εξαλειφθεί κάθε ίχνος ποντικού από τον ύψους 546 μέτρων και 104 ορόφων ουρανοξύστη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων