Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

«Ας βγούμε φωτό γυμνοί πάνω σε άλογο»: Οι G7 τρολάρουν τον Πούτιν

Να «τρολάρουν» μια φωτογράφιση του Πούτιν, ημίγυμνου πάνω σε άλογο, θέλησαν κάποιοι από τους ηγέτες της G7, που μετέχουν στην σύνοδο κορυφής στη Βαυαρία. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, όταν ήρθε η ώρα να βγάλουν μια ομαδική φωτογραφία οι ηγέτες σκέφτηκαν αν θα ήταν σκόπιμο να ξεγυμνωθούν από την μέση και πάνω, όπως είχε κάνει προ δεκαετίας ο πρόεδρος της Ρωσίας.

«Κρατάμε τα σακάκια; Βγάζουμε τα σακάκια; Βγάζουμε το παλτό μας;», αναρωτήθηκε πρώτος απ’ όλους ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, όταν οι G7 κάθισαν στο τραπέζι για το γεύμα των ηγετών στο κάστρο Elmau της Βαυαρίας, όπου ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς φιλοξενεί τη σύνοδο κορυφής της G7.

«Να πάρουμε πόζα πάνω σε άλογο χωρίς σέλα, δείχνοντας το στήθος μας», είπε ο Καναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τριντό, αναφερόμενος στην περίφημη φωτογράφιση του Πούτιν το 2009 να ιππεύει χωρίς πουκάμισο πάνω σε ένα άλογο.

«Να βγάλουμε τα ρούχα μας; Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν», συνέχισε ο Τζόνσον. «Ας κάνουμε ιππασία ημίγυμνοι», επέμεινε και ο Τριντό.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, επισημαίνοντας: «Ω ναι! Η ιππασία είναι ό,τι καλύτερο».

«Πρέπει να δείξουμε τα στήθια μας», συμπεραίνει καταλήγοντας ο Τζόνσον.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων