Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Ατύχημα στην Αμαλιάδα – Έπεσε μάρμαρο σε κεφάλι 9χρονου

Ενα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμαλιάδα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αποκολλήθηκε μάρμαρο από προτομή και χτύπησε στο κεφάλι 9χρονο παιδί.

Ειδικότερα, το ατυχές συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο 9χρονος έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην πλατεία Καλίτσα σε πολύ κοντινή απόσταση από την οικία του και όταν κάθισε κάτω από την προτομή αποκολλήθηκε μάρμαρο το οποίο έπεσε στο κεφάλι του μικρού παιδιού.

Είναι ευτυχές το γεγονός πως το παιδί καθόταν στο πλάι και η μαρμάρινη πλάκα το χτύπησε σε ένα τμήμα του κεφαλιού και του χεριού του, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να το είχε τραυματίσει πιο επώδυνα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού παρόλο που η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, ούτε ένας δεν πήγε στο παιδί να δει αν είναι καλά ή να το βοηθήσει βλέποντας το να αιμορραγεί, έτσι και εκείνο περπάτησε μόνο του μέχρι το σπίτι του γεμάτο αίμα και εμφανώς φοβισμένο.

Οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο του Πύργου όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι ενώ είχε και εκδορές στα χέρια. Την επόμενη μέρα όμως το παιδί είχε ζαλάδες και έτσι οι γονείς του τον μετέφεραν ξανά στο νοσοκομείο αυτή της φοράς της Πάτρας την Κυριακή. Έκει οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 9χρονος έχει υποστεί διάσειση. Οι γονείς πήγαν το παιδί για εξέταση και σε ιατροδικαστή ώστε να ακολουθήσουν τη νομική οδό ώστε να μη ξανασυμβεί ποτέ.

Καταγγελία πραγματοποίησε ο πατέρας του παιδιού στην αστυνομία ενώ παραμένει περίεργο ότι από πλευράς του δήμου δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για το συμβάν.

«Από την Παρασκευή δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για να ρωτήσει τι έπαθε το παιδί. Εγώ κάλεσα την Αστυνομία, για να κάνει κάτι και μου είπαν ότι ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι αλλά εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Το παιδί μου ταράχτηκε πολύ και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί έλεγε ευτυχώς που δεν σκοτώθηκε. Πρέπει να φροντίσουν άμεσα να το φτιάξουν, γιατί εκεί παίζουν πολλά παιδιά», κατέληξε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 9χρονου.

ImageHandler (1)

ΠΗΓΗ: PATRISNEWS.GR

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων