Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Αυγενάκης: «Το συνέδριο δίνει οξυγόνο στην παράταξη»

Συνέδριο της αληθινής ελπίδας χαρακτήρισε το 11ο αυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας πως σηματοδοτεί μία νέα αρχή που δίνει οξυγόνο στην παράταξη.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της λαϊκισμό και κατηγορώντας την πως δημιούργησε διχασμό στην ελληνική κοινωνία. «Εκεί που ανθεί ο λαϊκισμός η κοινωνία είναι διαιρεμένη» είπε, προτάσσοντας την ανάγκη ενότητας.

«Το 11ο Συνέδριο είναι προσκλητήριο ενότητας, μαζί κρατάμε ενωμένοι στα χέρια μας το μέλλον του τόπου, έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας», τόνισε, προσθέτοντας πως οι ιδέες της ΝΔ βασίζονται σε πρότυπα κοιτώντας το αύριο.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη της εθνικής ευθύνης κάνοντας λόγο για μια τραυματισμένη κοινωνία, επισημαίνοντας πως η ΝΔ έχει το πρόγραμμα να αλλάξει τα πράγματα.

HTML tutorial

«Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα, μια καινούργια μέρα, μια μέρα πραγματικής ελπίδας γιατί θα επικυρώσουμε το πρόγραμμά μας», είπε, τονίζοντας πως ο ρόλος και η αποστολή των συνέδρων δεν σταματάει εδώ.

«Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους στους δρόμους για να μιλήσουμε για το μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα της ΝΔ» κατέληξε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας κοινωνικών συμμαχιών μέσα από μια συμφωνία αλήθειας. Μάλιστα προέβλεψε πως το 2018 θα είναι έτος εκλογών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων