Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Αυλαία για τους Active Member

«Ο μαγικός κύκλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας έφτασε στον επίλογο της…». Με μια ανακοίνωση στην σελίδα του γκρουπ στο Facebook, οι Active Member ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους. Έπειτα από συνολικά 23 χρόνια στη Low Bap σκηνή, οι B.D. Foxmoor και η Sadahzinia αποφάσισαν αν ακολουθήσουν τα προσωπικά τους πρότζεκτ. Πριν το οριστικό τέλος, θα ακολουθήσει μια σειρά από συναυλίες.

Δείτε το μήνυμα τους στο facebook με τον τίτλο «Το τέλος είναι η μαγεία»: «Πάντα ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή θα μας έβρισκε στα καλύτερα μας κι ευτυχώς έτσι κι έγινε. Ο ‘φύλακας άγγελος’ που έχουμε τραγουδήσει τόσες φορές μαζί σας, μάς είχε στο νου του ακόμα μια φορά. Σήμερα λοιπόν έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μας, οι active member έφτασε κοντά στο τέλος του. Όπως είχαμε πει πολλά χρόνια πριν ‘θα τελειώσουμε όταν γουστάρουμε εμείς, μπράβο της παρακμής’.

Ο μαγικός κύκλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας έφτασε στον επίλογο της. Μας έχουν μείνει 235 μέρες ακόμα για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας που είναι οι εξής: 1. Ένας τελευταίος κύκλος συναυλιών που αρχίζει από την Αθήνα στις 4/4 και θα ολοκληρωθεί στις 7/11 πάλι στην Αθήνα. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από κάθε μέρος που κουβαλάμε όμορφες μνήμες και 2. Ένα τελευταίο δίσκο, σε μια έκδοση ανάλογη της περίστασης. Περισσότερες πληροφορίες από 5/4. Μετά λοιπόν από τις 7/11 ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα στρέψουν τη προσοχή τους στα προσωπικά τους project και σε άλλα δημιουργικά πράγματα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Περάσαμε μαζί 23 πανέμορφα και δημιουργικά χρόνια και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Κρατείστε ότι ‘το τέλος είναι η μαγεία’. Έχουμε μέρες ακόμα για να γράψουμε μαζί το κατάλληλο επίλογο. Με πραγματική αγάπη και σεβασμό Active member».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων