Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Αυτά είναι τα 22 βίντεο που «έλιωσαν» το YouTube -Έχουν τα περισσότερα «κλικ»

Από το 2005, όταν τρεις πρώην συνάδελφοι στην PayPal δημιούργησαν το YouTube, τα βίντεο απέκτησαν νέο νόημα, για όλο τον κόσμο. Εκεί μπορεί να βρει κανείς τα πάντα, από βίντεο κλιπ τραγουδιών, μέχρι γάτες, σκύλους και άλλους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου σε περιπέτειες, γκάφες και βέβαια πολλά, μα πάρα πολλά βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά, που τα δημοσιεύουν οι περήφανοι γονείς.

Ποια είναι όμως τα βίντεο που έχουν… λιώσει το ίντερνετ; Το Business Insider έκανε τη σχετική λίστα, συμπεριλαμβάνοντας εκείνα με τις περισσότερες θεάσεις, από τη δημιουργία του YouTube, αν και έβαλε κάποιους περιορισμούς.

Στην κορυφή, ο μπόμπιρας Τσάρλι και το… θύμα του, ο μεγαλύτερος αδερφός του, του οποίου δαγκώνει το δάχτυλο, ένα στιγμιότυπο που ξετρέλανε το διαδίκτυο καθώς το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν δει πάνω από 805 εκατομμύρια φορές!

Για να καταρτίσει τη λίστα των βίντεο που έγιναν viral, το Business Insider συμπεριέλαβε μόνο υλικό που ήταν κατάλληλο για να παρακολουθήσει κανείς σε εργασιακό χώρο- για να αποφευχθούν προφανώς στιγμές αμηχανίας- ενώ δεν έλαβε υπόψη τα βίντεο κλιπ. Αν συνέβαινε αυτό, η λίστα θα ήταν πολύ διαφορετική.

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, το περιβόητο «Gangnam Style» του PSY «έλιωσε» το YouTube και ανάγκασε την ιστοσελίδα να αναβαθμίσει τον «μετρητή» των επισκέψεων, καθώς το είδαν πάνω από 2,15 δισ. φορές. Σε αυτή- την πραγματική ουσιαστικά λίστα των δημοφιλέστερων βίντεο του YouTube- δεύτερο είναι το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Baby», του Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Τσάρλι και το… δαγκωμένο δάχτυλο του αδερφού του.

1. Charlie Bit My Finger- Again! (805 εκατομμύρια)

2. Masha And The Bear – Episode 17 (339 εκατομμύρια)

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων