Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Αυτές είναι οι 17 πιο πλούσιες πορνοστάρ…

Αυτή είναι η λίστα με τις 17 πιο επιτυχημένες “επιχειρηματίες” πορνοστάρ που διαχειρίζονται το ετήσιο “κομπόδεμα” τους καλύτερα από τους άλλους.
Η βιομηχανία πορνό είναι μία από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως, αποφέροντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και αφήνοντας ένα μεγάλο ποσό κέρδους στις εταιρείες παραγωγής αλλά και στους πρωταγωνιστές.

Πιο πλούσιες είναι οι “παλαίμαχοι” του χώρου, Jenna Jameson και Tera Patrick που μπορεί να έχουν “αποστρατευτεί” από την ενεργό δράση, συμμετέχουν όμως ενεργά στην βιομηχανία των ταινιών πορνό χρηματοδοτώντας παραγωγές. Το ίδιο ισχύει και για άλλες πρώην και νυν πρωταγωνίστριες όπως η Belladonna, ενώ η ελληνικών καταβολών Sasha Grey έχει κάνει στροφή πλέον στον ποιοτικό κινηματογράφο.

Η Βασίλισσα του πορνό Jenna Jameson, και συνιδρύτρια της διαδικτυακής εταιρείας πορνό Club Jenna έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και σκηνοθετήσει ταινίες πορνό. Ακόμη είναι ιδιοκτήτρια του “στριπτιτζάδικου” Babes Cabaret στην Αριζόνα.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη στη λίστα, Tera Patrick, η ίδια ξεκίνησε ως μοντέλο στην εφηβεία της και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μικροβιολογία. Αργότερα μπήκε στην βιομηχανία του πορνό και έγινε αμέσως σταρ. Τώρα διευθύνει τη δική της εταιρεία με ατζέντηδες για νεαρούς πορνοστάρ (άντρες και γυναίκες).
Ο πιο πλούσιος άνδρας πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό, είναι ο Peter North. Από το 1980 έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 2000 ταινίες ενηλίκων. Έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής, με τίτλο Northstar Associates η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή περισσότερων από 20 ταινιών. Περιουσία: 10 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα πάντως με τα ετήσια βραβεία AVN και Xbiz Awards οι πιο διάσημες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών για το 2014 είναι οι Asa Akira, Anikka Albrite και Lisa Ann.

Η παρακάτω κατάταξη έγινε από το site therichest.com και αφορά στοιχεία μέχρι το 2013 από την καριέρα των πιο γνωστών γυναικών, πρωταγωνιστριών σε ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου που απευθύνονται σε ενήλικες.

Tori Black: 1 εκατομμύριο δολάρια
1 Tori Black

Sunny Leone: 1,5 εκατομμύριο δολάρια
2 Sunny Leone

Στην ίδια θέση η Asa Akira με 1,5 εκατομμύριο δολάρια
3 Asa Akira

Audrey Bitoni: 1,6 εκατομμύριο δολάρια
4 Audrey Bitoni

Jayden James: 1,7 εκατομμύριο δολάρια
5 Jayden James

Belladonna: 1,8 εκατομμύρια δολάρια
6 Belladonna

Gianna Michaels: 2 εκατομμύρια δολάρια
7 Gianna Michaels

Και η Lisa Ann στα 2 εκατομμύρια δολάρια
8 Lisa Ann

Sasha Grey: 2,5 εκατομμύρια δολάρια
9 Sasha Grey

Jenna Haze: 3,5 εκατομμύρια δολάρια
10 Jenna Haze

Katie Morgan: 4,5 εκατομμύρια δολάρια
11 Katie Morgan

Bree Olson: 5 εκατομμύρια δολάρια
12 Bree Olson

Maria Takagi: 6 εκατομμύρια δολάρια
13 Maria Takagi

Traci Lords: 7 εκατομμύρια δολάρια
14 Traci Lords

Jesse Jane: 8 εκατομμύρια δολάρια
15 Jesse Jane

Tera Patrick: 15 εκατομμύρια δολάρια
16 Tera Patrick

Jenna Jameson: 30 εκατομμύρια δολάρια
17 Jenna Jameson

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων