Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Αυτές είναι οι πιο φθηνές πόλεις σε καταλύματα για το 2015 (ΦΩΤΟ)

Είναι οι 100 πόλεις με τις πιο φθηνές τιμές σε καταλύματα για το 2015. Εκτός από οικονομικές είναι και…κούκλες, βγαλμένες σαν από παραμύθι και απάτητες από τις ορδές των τουριστών.

Στην λίστα τους φιγουράρουν τα Χανιά, το Ναύπλιο και η Θεσσαλονίκη, ενώ αρκετές βρίσκονται δίπλα μας στην γειτονιά των Βαλκανίων.

mostar bb

Το Μόσταρ, το «μαργαριτάρι των Βαλκανίων», στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη έρχεται πρώτο στην λίστα των 100 best value πόλεων για το 2015 με 97,3%. Η πόλη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, δίπλα στις όχθες του ποταμού Νερέτβα.

mostar4

Η Νόβι Σαντ της Σερβίας, χτισμένη στις όχθες του Δούναβη που έχει χαρακτηριστεί και ως η «Αθήνα της Σερβίας» βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 97,18%, ενώ στην ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η μακρινή πόλη της Κίνας Λιγιάνγκ, με ποσοστό δημοτικότητας 96,99%.

mo5

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Πολιτισμού 2019, το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας με ποσοστό 96,96%. Πόλη με ιστορία 6000 ετών, μία από τις αρχαιότερες κατοικημένες πόλεις της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Διαβάστε περισσότερα στο www.doreandiakopes.com

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων