Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Αυτές είναι οι πιο σέξι CEO του πλανήτη

Μια αυτοδίδακτη προγραμματίστρια που κατάφερε να προαχθεί σε διευθύνουσα σύμβουλος ///
της NewFaces.com, της eClick Interactive και του Project Migration έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι CEO.

H Hilary Rowland mε πατέρα συγγραφέα και μητέρα καλλιτέχνη, έγινε επιχειρηματίας στα … 15 της χρόνια, όταν ίδρυσε δύο εταιρείες Internet, οι οποίες μάλιστα είναι και οι πρώτες στο είδος τους και εξακολουθούν να λειτουργούν ακόμα και σήμερα.

Έμαθε μόνη της τον κώδικα HTML και σχεδιασμό ιστοσελίδων, ενώ το πρώτο της online περιοδικό ήταν το HILARY Magazine. Το ιστολόγιο NewFaces.com που δημιούργησε επέτρεπε σε μοντέλα και ηθοποιούς μα κλείνουν online δουλειές, αλλά και να προμοτάρουν οι ίδιοι τη δουλειά και το ταλέντο τους. Εξάλλου, και η ίδια η Hilary κάνει μόντελινγκ, συνεργαζόμενη με δύο κορυφαία πρακτορεία. Όσον αφορά στο Project Migration, το υλοποίησε χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια που συγκέντρωσε από τις εταιρείες web που δημιούργησε, αλλά και τις αποταμιεύσεις μιας ζωής. Σκοπός του είναι να παράγει είδη μόδας, όπως γράφει και στην ταυτότητα του ιστότοπου, ώστε να στηρίξει φιλανθρωπικές προσπάθειες. Για κάθε προϊόν μόδας που πωλείται από το Project Migration, δωρίζονται λίτρα καθαρού νερού και ιατρικές προμήθειες σε χώρες που το έχουν ανάγκη, όπως κράτη της υπο-σαχάριας Αφρική.

ceo1

Nina Godiwalla

ceo2

Είναι η CEO της MindWorks, αλλά έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή, εκδίδοντας το βιβλίο “Suits: A Woman on Wall Street”. Είναι κάτοχος MBA από τοWharton, MA από το Dartmouth κι έχει πάρει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Iman Mohamed Abdulmajid

ceo3

Το πασίγνωστο σούπερ μόντελ από τη Σομαλία και σύζυγος του ιερού τέρατος της μουσικής σκηνής David Bowie, άνοιξε το 1994 τη δική της εταιρεία καλλυντικών, Iman Cosmetics.

Julie Smolyansky

ceo4

Είναι CEO και πρόεδρος της Lifeway Foods. Ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας μετά την απώλεια του πατέρα της Μichael Smolyansky το 2002.

Alexis Glick

ceo5

Είναι μητέρα τριών παιδιών και ξεκίνησε ως άνκορ γούμαν σε μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ κάποτε “πέρασε” και από τη Morgan Stanley. Πριν από λίγο καιρό έγινε και CEO του γνωστού Gen YOUth Foundation. Πρόκειατια για έναν οργανισμό που στόχο έχει να εμπνεύσει τους νέους να αλλάξουν κάποιες καταστροφικές συνήθειες, όπως η ροπή προς την παχυσαρκία, μέσω ειδικών προγραμμάτων στήριξης.

Jesse Draper

ceo6

Είναι είναι απόφοιτη της Σχολής Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του UCLA κι έχει εργαστεί σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Είναι CEO της εταιρείας Valley Girl, που κάνει την παραγωγή του ιντερνετικού τοκ σόου The Valley Girl Show.

Kari Adams

ceo7

Είναι ιδρύτρια και CEO του Princeton Elite Club, μιας εταιρείας γνωριμιών. Εξάλλου, το έχει… σπουδάσει το θέμα, αφού είναι κάτοχος μάστερ στον τομέα διαπροσωπικών σχέσεων, ενλω είναι ειδική και σε θέματα διαζυγίων.

Tyra Banks

ceo8

Άφησε το σημάδι της στον χώρο του μόντελινγκ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ ασχολήθηκε και με τη μουσική. Εγραψε και τρία βιβλία σαν τριλογία που τιτλοφορείται Modelland. Τώρα είναι CEO της Bankable Enterprises.

Claire Chambers

ceo9

Είναι η CEO και η ιδρύτρια της Journelle, μιας φίρμας εσωρούχων με καταστήματα στη Νέα Υόρκη που θεωρείτε από τις τοπ μάρκες. Παλιότερα εργαζόταν ως σύμβουλος μάνατζμεντ

Kathy Ireland

CEO10

Ιδρύτρια, CEO και επικεφαλής του τμήματος Design της εταρείας Kathy Ireland Worldwide. Ηταν μοντέλο και εκπροσωπούσε επί 13 χρόνια την Ιρλανδία στο ετήσιο τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων