Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Αυτή είναι η εταιρεία που κατηγορούν οι Anonymous ότι προστατεύει τους τζιχαντιστές (ΦΩΤΟ)

Οι Anonymous κατηγορούν εταιρεία της Silicon Valley ότι βοηθάει σελίδες που σχετίζονται με τους τζιχαντιστές να «αποκρούουν» και να προστατεύονται από τις επιθέσεις τους.

Ο Matthew Prince, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CloudFlare επιμένει ότι δεν βοηθάνε τρομοκρατικές οργανώσεις. «Πρόκειται για μία ανάλυση του καναπέ από παιδιά που είναι δύσκολο κάποιος να τη λάβει σοβαρά υπόψη του. Οι Anonymous μας χρησιμοποιούν για κάποια από τα site του, παρά τις πιέσεις που δεχόμαστε για να τους «ρίξουμε» τα site.

Ακομη, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι εάν η αστυνομία ή οι ομοσπονδιακές αρχές έρθουν στα γραφεία τους στο San Francisco, τότε θα συνεργαστούν, επισημαίνοντας ότι προτιμούν να δέχονται παρατηρήσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, παρά από απρόσωπους χρήστες του διαδικτύου.

Όπως ανέφερε, η προστασία εάν γίνεται από την εταιρεία τους θα πληρώνεται με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες κάτι που όπως τονίζει δεν είναι καλό για την εταιρεία του. Μπορεί πρόσθεσε κάποιοι από τα 4 εκατομμύρια πελάτες μας να είναι αναξιόπιστοι.

HTML tutorial

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία είχε δεχθεί κριτική και το 2013 για «προστασία» σε site που συνδεόταν με την Αλ Κάϊντα.

anonymous

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων