Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών στο σεξ

Νέα αμερικανική μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, αποδεικνύει ότι οι άνδρες έχουν άγχος με κάτι άλλο και όχι με το… μέγεθος.

Η έρευνα έδειξε ότι η μεγαλύτερη σεξο-ανασφάλεια των ανδρών είναι η ποσότητα του σπέρματος που παράγουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αναφέρει ότι η σεξουαλική ικανοποίηση του ισχυρού φύλου είναι σε αντιστοιχία με την ποσότητα του σπέρματος που εκσπερματώνουν κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Δηλαδή, αν η ποσότητα τους ικανοποιεί τότε ξεκινούν να υπερηφανεύονται για το πόσο καλοί είναι στο σεξ. Από την άλλη, αυτοί που δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι, χαρακτηρίζουν το σπέρμα τους ως αδύναμο, παραπέμποντας έτσι στην ικανότητα της σύλληψης.

Αυτή η νοοτροπία ήταν κάτι που προβλημάτισε αρκετά τους επιστήμονες, οι οποίοι αποφάσισαν να αναλύσουν τι ωθεί τους άνδρες να έχουν αυτή την αντίληψη. Ο ειδικός σεξολόγος Ian Kerner αποδίδει αυτή τη τάση στην ευρύτερη νοοτροπία «όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο». Η σκέψη αυτή, όμως δεν έχει καμία επιστημονική βάση καθώς οι ειδικοί τονίζουν ότι η ποσότητα του σπέρματος δεν έχει καμία σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών, αλλά με το άγχος, το κάπνισμα και τη συχνότητα εκσπερμάτισης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων