Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Αυτό το μπουφάν που σχεδίασε ο Tommy Hliflger δεν έχει προηγούμενο

Η μπαταρία του smartphone που αδειάζει τις πιο ακατάλληλες στιγμές είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πώς θα σας φαινόταν όμως να είχαμε έναν φορτιστή κρεμασμένο επάνω μας όλη μέρα και μάλιστα με την υπογραφή στυλάτου οίκου;

Ο σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger παρουσιάζει την περιορισμένη έκδοση ηλιακών μπουφάν που θα τροφοδοτούν τις ηλεκτρονικές συσκευές σας όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας το φως του ήλιου.

Ο Hilfiger συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή ηλιακών πάνελ Pvilion για να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο μπουφάν για τους άνδρες και τις γυναίκες. Με ανθεκτικά στο νερό, εύκαμπτα ηλιακά πάνελ στο πάνω μέρος της πλάτης και απίθανο λουκ, δε θα μείνετε ποτέ ξανά από μπαταρία.

Το μπουφάν έχει επίσης ένα καλώδιο με δύο θύρες usb στις τσέπες επιτρέποντας στον χρήστη να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Κάθε τέτοιο μπουφάν κοστίζει περίπου 599 δολάρια, αλλά το 50% των εσόδων πάει στο Fresh Air Fund, μια φιλανθρωπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον Tommy Hilfiger και στέλνει 1.700.000 άπορα παιδιά της Νέας Υόρκης σε θερινή κατασκήνωση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων