Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ! Η δημοσκόπηση που επικαλείται ο Πεταλωτής

Γράφει ο Κασσιανός Τζέλης

Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ με δέκα μονάδες διαφορά απο την ΝΔ, τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή, εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ και εντός αυτής το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.

Αυτό προκύπτει απο την δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία PRO-OLYMPIC CIRCLES για τις ελληνικές εκλογές, αποτυπώνοντας ένα διαφορετικό τοπίο απο αυτό που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Πρόκειται για την δημοσκόπηση που επικαλέστηκε χτες ο εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γ. Πεταλωτής, γράφοντας στα social media οτι “η JP Morgan , εταιρία επενδύσεων , με ακριβείς και ελεγμένες αναλύσεις και με πηγή της δημοσκόπησης την εταιρία δημοσκοπήσεων PRO OLYMPIC CIRCLES , δίνει στο ΚΙΝΗΜΑ μας ποσοστό 4,8 %. Ακολουθούν 4 % ,το ΠΟΤΑΜΙ 2,5% , οι ΑΝΕΛ και 2,2% Πασοκ-ΔΗΠΑΡ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει 35% και 156 έδρες, η ΝΔ 25% και 76 έδρες, η ΧΑ 8,6% και 26 έδρες, το ΚΚΕ 5% και 15 έδρες, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 4,8% και 15 έδρες και το Ποτάμι 4% και 12 έδρες. Εκτός Βουλής μένουν το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ.

 

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων