Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Αυτός είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα μισεί (ΦΩΤΟ)

Το όνομά του είναι Julien Blanc και πρόκειται πιθανά για τον πρώτο άνθρωπο στον κόσμο που του έκοψαν την αίτηση για την έκδοση visa “λόγω σεξισμού”.

Όπως αναφέρουν οι The New York Times, ο 25χρονος Blanc, από την Καλιφόρνια, θεωρεί τον εαυτό του καζανόβα, που μπορεί να έλξει και να παραπλανήσει το γυναικείο φύλο. Μάλιστα διατηρεί και σχολή, στην οποία μαθαίνει άνδρες πως να μπορούν να χειραγωγούν τις γυναίκες και να τους ασκούν ψυχολογική πίεση και σωματική βία.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το συγκεκριμένο μάθημα, πρέπει να πληρώσει 2.000 δολάρια.

“Εν μέσω δημόσιας κατακραυγής για τις καταχρηστικές τεχνικές του, οι οποίες, όπως λένε κάποιοι προωθούν τον βιασμό, έχουν μαζευτεί πάνω από 150.000 υπογραφές εναντίον της επισκεψής του την άλλη εβδομάδα στη Βρετανία.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας θεωρείται βέβαιο ότι θα απαγορεύσει την έκδοση visa στον Blanc επειδή “η παρουσία του δεν θα ήταν καλή για το κοινό καλό”, αιτιολογία που συνήθως βρίσκει έδαφος σε ακροδεξιούς και τρομοκράτες.

Ο Blanc, έχει δημιουργήσει στο Twitter το hashtag #ChokingGirlsAroundTheWorld, όπου μοιράζεται φωτογραφίες με τον ίδιο να έχει τα χέρια του τυλιγμένα (σαν να πνίγει), γύρω από τον λαιμό διαφόρων γυναικών.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση ακύρωσε την visa του Blanc ενώ έχει ζητήσει και από την Βρετανία να πράξει το ίδιο.

blanc90

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων