Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Αυτός είναι ο τρόπος για να πιάσετε τα περισσότερα Pokémon (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για παγκόσμια υστερία. Το κυνήγι των Pokémon έχει κερδίσει εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων ανά τον κόσμο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα αποτελέσματα της μανίας που έχει καταλάβει τους παίκτες δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Παρακάτω θα δείτε έναν… ασφαλή και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο για να χτυπήσετε υψηλό σκορ και κυρίως να το κάνετε ξεκούραστα.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια ένα σύστημα που προσαρμόζει το smartphone στο τιμόνι της μοτοσικλέτας, ακουστικά για να ακούτε τις ειδoποιήσεις, νερό για να αντέξετε στη δίψα και βέβαια εφεδρική μπαταρία για το κινητό σας.

Βέβαια χρειάζεστε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που έτσι κι αλλιώς φοράτε όταν οδηγείτε μοτοσικλέτα (κράνος, γάντια, μπουφάν, κ.τ.λ.).

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι ότι μπορείτε με τη μοτό να ανεβείτε κράσπεδα, να μπείτε σε χωράφια, να εισβάλλετε σε γήπεδα και τελικά να κάνετε ό,τι -παράνομο- φανταστείτε (ή σχεδόν ό,τι φανταστείτε) για να πιάσετε τα πολυπόθητα Pokemon.

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς θα προετοιμαστείτε. Σε κάθε περίπτωση προσέξτε μη τυχόν και μπείτε σε κάποιο σπίτι και σας πάρει στο κυνήγι ο σκύλος του ιδιοκτήτη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων