Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αυλαία για τα σεμινάρια της ΔΕΠΑ «Σκέψου…Φυσικά & Social»

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στο δωρεάν σεμινάριο Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε χθές στο ΕΒΕΑ.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social» την Τετάρτη, 19 Ιουλίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η ανταπόκριση του κοινού ήταν αξιοσημείωτη και η προσέλευση στο σεμινάριο το οποίο απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.
Το σεμινάριο χαιρέτησε η εκπρόσωπος της i-Dialogue, Δέσποινα Γριβέα, η οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε τη χρησιμότητα των social media και του διαδικτύου για την ενίσχυση των επαγγελματιών και την πρόωθηση των δραστηριοτήτων τους με χαμηλό κόστος, ιδιαιτέρως στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και το επιχειρείν.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα χρήσιμα και
αναγκαία εργαλεία για τους επαγγελματίες καθώς τους δίνουν τη δυνατότητα να έχουν πολύ θετικά και ενθαρρυντικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους με χαμηλό κόστος προωθώντας με αυτόν τον τρόπο τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό η επιμόρφωσή των επαγγελματιών σε σχέση με αυτούς τους σύγχρονους τρόπους marketing αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Εμείς στην i-Dialogue με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ οργανώσαμε τα σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social» στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.»

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

  • Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group,
  • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing,
  • Γιάννης Καραμαγκάλης: Δημοσιογράφος, Digital Media Consultant, blog:karamagalis.com
  • Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, ContactPigeon και karamagalis.com. Media Partner της δράσης «Σκέψου…Φυσικά & Social» είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων