Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Το βράδυ της Παρασκευής η συναυλία στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση στο κοινό να παρακολουθήσει συναυλία στον σταθμό Παπάφη, αύριο, Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20.00, με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Κλεάνθη Ζαρίμπα, απευθύνει η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο υπόγειο επίπεδο του σταθμού Παπάφη και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μοναδική μουσική εκδήλωση στην αποβάθρα του σταθμού με θέα τις δίδυμες σήραγγες του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία πρέπει να καλέσουν στα τηλέφωνα 2310 504 714 και 2310 504 768 (ώρες γραφείου) προκειμένου να λάβουν τη σχετική πρόσκληση. Να σημειωθεί ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι΄ αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Ο σταθμός Παπάφη βρίσκεται στην οδό Παπάφη 33 & Αλ. Συμεωνίδη και η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιείται από την οδό Συμεωνίδη.

Καθώς πρόκειται για είσοδο σε εργοταξιακό χώρο, οι επισκέπτες πρέπει να διαθέτουν τα κατάλληλα υποδήματα. Βάσει της νομοθεσίας, η είσοδος στο εργοτάξιο επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων