Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Αυγή: Όλα τα τριήμερα του πρωθυπουργού – 13 «μικρές ανάπαυλες» σε τρεισήμισι μήνες | Τι απαντά ο Κ. Μητσοτάκης

Η Αυγή σήμερα δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: Όλα τα τριήμερα του πρωθυπουργού – 13 «μικρές ανάπαυλες» σε τρεισήμισι μήνες, σημειώνοντας πως:

«Άλλωστε, η τουριστική σεζόν ξεκίνησε νωρίς για τον πρωθυπουργό. Την ίδια κιόλας μέρα που «έσπασε» η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, πρώτος και καλύτερος αναχώρησε από την Αθήνα ακτοπλοϊκώς. Ακολούθησαν άλλες δέκα μικρές «αποδράσεις».

Και ποιος ξέρει πόσες ακόμα έπονται – να ‘ναι καλά το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι».

Το άρθρο αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απάντησε με την εξής ανακοίνωση:

«Ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, επέλεξε να ενημερώνει δημοσίως τους πολίτες για το πρόγραμμά του. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, βέβαια, ότι εδώ και δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κυβερνητικών καθηκόντων. Καθημερινά, και σε όλα τα μέτωπα, μέσα και έξω από τη χώρα.

Αποτελεί λοιπόν απροκάλυπτη χυδαιότητα όταν το κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για «13 ανάπαυλες του Πρωθυπουργού», όταν είναι γνωστό ότι, με εξαίρεση ελάχιστες μέρες, έχει περάσει το καλοκαίρι στο γραφείο του με καθημερινή δραστηριότητα όπως θα μπορούσαν να διαπιστώσουν οι συντάκτες του κομματικού δημοσιογραφικού «περιστρόφου» αν επισκέπτονταν την επίσημη ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού (https://primeminister.gr).

Διαπράττει μάλιστα την αθλιότητα η «Αυγή» να χαρακτηρίζει «ανάπαυλες» τις περιοδείες του Πρωθυπουργού σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Μεσσηνία, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα εγκαίνια νοσοκομείου στη Χαλκίδα, την παρουσίαση προγράμματος ηλεκτροκίνησης στην Αστυπάλαια, ακόμη και την παρουσία του στο μνημόσυνο του πατέρα στου στα Χανιά.

Η «δολοφονία χαρακτήρα» του Πρωθυπουργού γνωρίζουμε ότι αποτελεί κεντρική επιλογή του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όχι μόνο αυτό. Οι επιθέσεις περιλαμβάνουν και τη σύζυγο ακόμη και τα παιδιά του . Κι όλα αυτά επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά μαζί του. Η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης είναι ξεκάθαρη. Τη βλέπουν όλοι οι πολίτες.

Πληροφορούμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του, ότι ο Πρωθυπουργός και θα περιοδεύει για να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και να λύνει προβλήματα και θα περνάει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του με τον τρόπο που επιλέγει. Ο πολιτικός βούρκος, μπορεί να είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται όμως να συμπαρασύρει σε αυτόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων