Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα

Αφροδίτη -ο πλανήτης της ομορφιάς και των σχέσεων- ξεκινά ανάδρομη πορεία από τις 13 Μαΐου και μπερδεύει την ερωτική σου ζωή. Επειδή είναι και ο κυβερνήτης του Ταύρου και τυχαίνει να είναι η περίοδος των Ταύρων αυτό σίγουρα θα περιορίσει πολλά πράγματα και θα χαλάσει το κλίμα. Ίσως νιώσεις περισσότερο απαισιόδοξη, ανασφαλής, ακόμα και ασταθής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ευτυχώς, αυτό είναι και μία ευκαιρία για να ξανασκεφτείς τις επικοινωνιακές σου μεθόδους, να ενισχύσεις την ανεξαρτησία σου και να μάθεις περισσότερα για το το τι σε διεγείρει πνευματικά. Εξάλλου, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα λάβει χώρα στους ομιλητικούς και ανοιχτόμαλους Διδύμους.

Πέρα από αυτή την ανάδρομη πορεία όμως, το σύμπαν είναι εδώ για να βοηθήσει. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό και τον ενδυναμωτικό Πλούτωνα στις 15 Μαΐου καθώς και με την αυθόρμητη και τον προσανατολισμένο στην ανάπτυξη Δία. Αυτό σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις νέα πράγματα ενώ εμβαθύνει τις προοπτικές και τις ικανότητές σου. Άφησε αυτή τη βδομάδα να σου φέρει τη γενναιότητα που χρειάζεσαι για να εξερευνήσεις νέα μέρη και να πειραματιστείς με νέες ιδέες. Διψάς για εσωτερική ανάπτυξη και δεν υπάρχει λόγος να μην ξεδιψάσεις.

Μπορεί η εβδομάδα αυτοί για κάποιους να είναι η χειρότερη αλλά για τα παρακάτω ζώδια τα πράγματα θα εξελιχθούν αλλιώς.

Ταύρος: βρίσκεις τη δύναμη να αγκαλιάσεις τον πραγματικό σου εαυτό
Υπάρχουν τόσες στρώσεις στην προσωπικότητά σου. Η ηλιακή επιστροφή ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις τις ασταθείς αλλαγές και να αγγίξεις την εκκεντρική σου πλευρά. Πιθανότατα νιώθεις τόσο νευρικότητα και ενθουσιασμό για όλα αυτά τα νέα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Αυτή τη εβδομάδα είσαι έτοιμη να ξεπεράσεις τις προκλήσεις που σε κρατούσαν πίσω και να καθαρίσεις αυτά που μπλοκάρουν το δρόμο σου. Βρες τρόπους να ανοίξεις νέα μονοπάτια στη ζωή σου. Επικριτικές σκέψεις και αμφισβήτηση δεν έχουν θέση εκεί που κατευθύνεσαι. Πανηγύρισε που είσαι ακριβώς εκεί που είσαι. Έχεις ήδη κάνει μεγάλη πρόοδο.

Αιγόκερως: η δημιουργικότητά σου έχει τη δύναμη να γιατρέψει την ψυχή σου
Υπάρχει ένα κενό που προσπαθείς αυτή τη στιγμή να καλύψεις. Είναι σαν να βαριέσαι εύκολα με την πραγματικότητά σου και ψάχνεις να ταράξεις τα νερά. Ευτυχώς, είναι εύκολο να συμβεί αυτή τη βδομάδα. Κάνε κάτι δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή ακόμα και ρομαντικό στον ελεύθερό σου χρόνο. Ζωγράφισε χωρίς άλλο λόγο από την χαρά που σου δίνει. Γράψε ένα ποίημα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ανέβασε την ένταση στη μουσική και χόρεψε με τα εσώρουχά σου χωρίς να χρειάζεται να απολογηθείς. Όλα αυτά θα ικανοποιήσουν την ψυχή σου. Μπορεί να έπαψες να είσαι δημιουργική αλλά δεν έχασες ποτέ τη δημιουργικότητά σου. Είναι όπως με το ποδήλατο που δεν το ξεχνάς όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ιχθύς: νιώθεις γεμάτη ενθουσιασμό και έτοιμη να προχωρήσεις
Είναι σαν να έχεις ξυπνήσει μετά από πολύ καιρό, από έναν ελαφρύ ύπνο και είσαι έτοιμη να απλώσεις τα πόδια σου και να προχωρήσεις. Ετοιμάσου να νιώσεις ένα ενεργειακό σπρώξιμο αυτή τη βδομάδα, έπειτα από μια περίοδο πνευματικής ενδοσκόπησης και ανάπαυλας θα νιώσεις ότι έχεις και πάλι κίνητρα. Χρειάζεσαι δράση και νιώθεις την έμπνευση να βάλεις τα δυνατά σου και να παλέψεις για αυτό που θέλεις και να αφήσεις τους άλλους να καταλάβουν ποιος κάνει κουμάντο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δεις τον εαυτό σου να ανεβαίνει επαγγελματικά τώρα που ο Άρης -ο πλανήτης του πάθους και της κίνησης- κινείται επίσημα στο ζώδιό σου στις 13 Μαΐου. Αυτό σε κάνει δυνατό αντίπαλο για αυτό βγες εκεί και έξω και αγωνίσου.

Πηγή: marieclaire.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων