Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Μπαρτσελόνα: Οι πρόσφυγες παίρνουν θέση στη φανέλα της

Η Μπαρτσελόνα υπέγραψε συμφωνία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και για τα επόμενα 4 χρόνια το λογότυπο της θα υπάρχει στο πίσω μέρος της φανέλας της.

Μετά από 16 χρόνια συνεργασίας με την Unicef η Μπαρτσελόνα αλλάζει σελίδα αρχίζοντας συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

Από το 2006 η ομάδα της Καταλονίας διαφήμιζε την Unicef στη φανέλα της στηρίζοντας τα παιδιά όλου του κόσμου αλλά πλέον στη θέση του Unicef θα μπει το λογότυπο ACNUR.

Αυτό θα κοσμεί για τα επόμενα 4 χρόνια το πίσω μέρος της φανέλας της Μπαρτσελόνα τόσο στο ποδόσφαιρο ανδρών όσο και στο γυναικών. Η αντικατάσταση θα γίνει την 1η Ιουλίου 2022 και η επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ αναφέρει ότι προτεραιότητα είναι πάντα τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν ο κόσμος μας έχει περισσότερους από 82,4 εκατομμύρια ανθρώπους πρόσφυγες ή εκτοπισμένους.

Η συμφωνία έχει και οικονομικό σκέλος. Η Μπαρτσελόνα θα δώσει για κάθε χρόνο συνεργασίας 400.000 ευρώ για 4 έργα που θα γίνονται για τους πρόσφυγες σε 4 ηπείρους.

Επίσης θα υπάρξει και δωρεά σε είδος (αθλητικός εξοπλισμός) της τάξεως των 100.000 ευρώ.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner