Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

BBC ονειρεύεται την ΕΡΤ ο Τσίπρας

Σύγκρουση με τους καναλάρχες, τους μιντιάρχες και την διαπλοκή προανήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση του κόμματός του για τον ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

“Δεν ελπιζουμε σε στήριξη από κανέναν ιδιοκτήτη καναλιών, αλλά δύναμή μας είναι ο λαός” είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλοντας ότι η διαδικασία αδειοδότησης και της εκχώρησης συχνοτήτων θα ξεκινήσει από μηδενική βάση.

Ως εδώ καλά, όμως ένας νοήμων πολίτης αναρωτιέται γιατί ο κ. Τσίπρας εξαντλείται σε τέτοιες μεγαλοστομίες όταν όλοι γνωρίζουν ότι και με τους εκδότες Μπόμπολα και Ψυχάρη έχει συναντηθεί -διατηρώντας και επικοινωνία- και στα γραφεία του Θέματος φωτογραφήθηκε σχεδόν αγκαλιά με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε τα σχέδιά του και για την ΕΡΤ λέγοντας ότι θα γίνει κάτι σαν ένα ελληνικό BBC. Δεσμεύτηκε για τον απεγκλωβισμό της ΕΡΤ από τον στενό κυβερνητικό εναγκαλισμό και ανέφερε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν πρέπει να παράγει όπως σήμερα προπαγάνδα. Για την ιστορία πάντως, κάθε φορά που το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι αδικείται από την ΕΡΤ ως προς την προβολή του κόμματος απευθύνεται αρμοδίως για τα δέοντα διαβήματα διαμαρτυρίας…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων