Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

«Βεντέτες» και «παιχνίδια» με τη λίστα Λαγκάρντ

Ο πρώην τσάρος των Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει «κλειδώσει» στο στόχαστρό του, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και όπου βρίσκει την ευκαιρία τον πυροβολεί. Η πρόσφατη αναφορά Βενιζέλου στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος πως το ΠΑΣΟΚ «ντρέπεται για τους Τσοχατζόπουλο και Παπακωνσταντίνου» ήταν η σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι του πρώην Τσάρου.

“Είχε το θράσος να με αναφέρει στην ίδια πρόταση, ταυτίζοντάς μας με τον κ., Τσοχατζόπουλο. Δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που υπερασπίστηκε τον Τσοχατζόπουλο στη Βουλή. Ο κ. Βενιζέλος ήταν”! είπε πριν από μερικές μέρες μιλώντας ενώπιον της Βουλής για το αδίκημα της απιστίας.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Φωτογραφίζοντας τον Βενιζέλο είπε πως αφού ο ίδιος κατηγορείται για απιστία τότε το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τους διαδόχους του στο υπουργείο Οικονομικών που έβαλαν την λίστα για 16 μήνες στο συρτάρι! “Γιατί δεν σήκωσε το τηλέφωνο ο κ. Βενιζέλος” ; διερωτήθηκε και έβαλε το ακόλουθο ερώτημα: “Πόσο ζημίωσαν όλοι αυτοί το ελληνικό δημόσιο;”.

Το θέμα πάντως πέραν της προσωπικής βεντέτας Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου λαμβάνει κι άλλες διαστάσεις. Όπως για παράδειγμα τι ακριβώς έχει κάνει τον τελευταίο έναν χρόνο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε σχέση με την διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ;

Επίσης, επειδή είναι προφανές ότι ούτε ο κ. Στουρνάρας έχει κάνει κάτι με την περίφημη λίστα Λαγκάρντ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να στρέφει τα βέλη του αποκλειστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρώην και νυν;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων