Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Big Brother: Η στιγμή που οι παίκτες μαθαίνουν για το νέο lockdown (vid)

Για το νέο lockdown στην Ελλάδα πληροφορήθηκαν στην έναρξη του χθεσινοβραδινού live του Big Brother οι παίκτες του ριάλιτι. Ο Μεγάλος Αδελφός ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους για την κατάσταση έξω από το σπίτι, με την αντίδρασή τους να είναι η αναμενόμενη. Οι παίκτες σοκαρίστηκαν και ένιωσαν αγωνία για τα δικά τους πρόσωπα.

«Συγκάτοικοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια νέα ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα είχαμε 29 θανάτους. Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε επίσης σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς» τόνισε ο Μεγάλος Αδελφός στον αέρα του ΣΚΑΪ. «Από αύριο, Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Ο Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα έτσι ώστε να είστε ασφαλείς», ανέφερε ο Μεγάλος Αδελφός στους ένοικους του ριάλιτι.

Φυσικά, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Χάρης Βαρθακούρης, τους ξεκαθάρισε ότι οι οικογένειες τους χαίρουν άκρας υγείας, όπως και οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων