Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

ΒΙΝΤΕΟ-σοκ: Πάτησαν αρκούδα οχτώ φορές με το αυτοκίνητο για… να τη βιάσουν

Στο κλιπ ακούγονται ξεκάθαρα οι τρεις Ρώσοι να συζητούν το σχέδιό τους να «κακοποιήσουν σεξουαλικά» την αρκούδα με ένα μεγάλο κλαρί και να τη μαχαιρώσουν.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στη Ρωσία για κακοποίηση ζώου, μετά από τη δημοσίευση ενός βίντεο online που τους έδειχνε να βασανίζουν μία αρκούδα, πατώντας την επανειλημμένα με το αμάξι τους, με σκοπό να την τραυματίσουν θανάσιμα και να τη βιάσουν.

Στο βίντεο που προκαλεί φρίκη, ένας από τους άνδρες φαίνεται να κλωτσά το ανήμπορο ζώο και να χοροπηδά στην πλάτη του ενώ εκείνο προσπαθεί απελπισμένα να απελευθερωθεί. Επίσης, στο κλιπ ακούγονται ξεκάθαρα οι άνδρες να συζητούν το σχέδιό τους να «κακοποιήσουν σεξουαλικά» την αρκούδα με ένα μεγάλο κλαρί και να τη μαχαιρώσουν.

Ένας από τους σαδιστές Ρώσους καυχιόταν ότι είχε ήδη πατήσει το ζώο οχτώ φορές με το Pajero SUV του, αφήνοντάς το εγκλωβισμένο κάτω από το αμάξι να αιμορραγεί.

Ευτυχώς για το ταλαιπωρημένο ζώο, του είχαν μείνει αρκετές δυνάμεις ώστε να καταφέρει να αποδράσει προτού οι τρεις άνδρες πραγματοποιήσουν τα άρρωστα σχέδιά τους. Ελεύθερη πια, η εξοργισμένη αρκούδα ξέσκισε με τα δόντια και τα νύχια της τη μία σαμπρέλα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, οι τρεις άντρες μαζί με τη γυναίκα φίλη τους που τραβούσε το βίντεο πρόλαβαν να κρυφτούν έγκαιρα στο αμάξι και να τραπούν σε φυγή.

Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις άνδρες κατόπιν καταγγελίας από μία τοπική οικολογική οργάνωση και πλέον αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και έξι μηνών ή ένα αρκετά τσουχτερό πρόστιμο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων