Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

BMW M4: Το ιδανικό αυτοκίνητο που πάει παντού

Κάποιες φορές οι πιο τρελές ιδέες είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες. Σίγουρα οι άνθρωποι της BMW δεν έχουν την παραμικρή βλέψη να δώσουν στην νέα Σειρά 4 κάποιον εκτός δρόμου χαρακτήρα όμως η ψηφιακή απεικόνιση που παρουσιάστηκε στην σελίδα BradBuilds στο Instagram δείχνει πως ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφθούν.
Πρόκειται για μια αρκετά τραβηγμένη ιδέα καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός πως η 4αρα έχει υποστεί μια συνολική μεταμόρφωση με σημαντικά αυξημένο ύψος, με αυξημένα μετατρόχια και μεγάλους τροχούς με καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά αλλά έχει επιπλέον ενσωματωμένο και ένα μικρό θάλαμο από ανθρακονήματα ο οποίος είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα για διαβίωση σε αυτόν καθιστώντας την 4άρα ένα ικανότατο εκτός δρόμου camper.

Ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρα συνοδεύεται και από τον κατάλληλο διάκοσμο με κύριο στοιχείο το «μάχιμο» σκούρο ματ χρώμα αλλά και τη μαύρη απόχρωση στις εξωτερικές λεπτομέρειες αλλά και στη μάσκα που σε αυτή την μορφή του αυτοκινήτου δείχνει πιο ομοιογενής με το συνολικό ύφος. Παρά το γεγονός πως έχει προστεθεί ο θάλαμος στο πίσω μέρος ο χαρακτήρας της τόσο ιδιαίτερης Μ4 παραμένει άκρως επιθετικός όπως άλλωστε και στο μοντέλο παραγωγής. Αν και πρόκειται λοιπόν για μια τρελή ιδέα δεν θα είναι καθόλου παράδοξο εάν ο αριθμός των ανθρώπων που θα δείξουν ενδιαφέρον για μια τέτοια εκδοχή της Μ4 είναι τελικά αρκετά μεγάλος. Και είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να δούμε κάτι τέτοιο από την BMW όμως δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποιος ανεξάρτητος βελτιωτής να επιχειρήσει την υλοποίηση κάτι αντίστοιχου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων