Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη φέρνει το Sosial Dynamo

Από Illuminati

To Ίδρυμα Μποδοσάκη εγκαινίασε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου το Social Dynamo, έναν χώρο συνεργασίας για την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών με άξονες τη μάθηση, την επαγγελματική υποστήριξη και τη δικτύωση. Ο χώρος του Social Dynamo είναι ανοιχτός σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, άτυπες ομάδες πολιτών, πολίτες που επιθυμούν να ξεκινήσουν μία συλλογική πρωτοβουλία και γενικότερα φορείς που σχετίζονται με την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών.

Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη, που υλοποιείται σε συνεργασία με το συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων, και ανταποκρίνεται στη στρατηγική επιδίωξη του Ιδρύματος για την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών, μέσω της οποίας θα ενισχύονται οι δημοκρατικοί θεσμοί, θα προωθείται η συμμετοχική διακυβέρνηση και θα αναπτύσσεται η αλληλεγγύη.

Οι 11 πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα φιλοξενίας και ενδυνάμωσης του «Social Dynamo» έχουν ήδη επιλεγεί από μία διαδικασία ανοιχτής πρόσκλησης.

Όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες θα λάβουν μέρος σε μία σειρά επιμορφωτικών δράσεων και εργαστηρίων που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες τους όσον αφορά θέματα ηγεσίας, διαφάνειας και λογοδοσίας, τη διοίκηση και διαχείρισή τους, την οικονομική τους βιωσιμότητα και επικοινωνία, τη δικτύωσή τους, καθώς και θέματα επικοινωνίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης, θα λάβουν επαγγελματική υποστήριξη μέσω της πρόσβασης σε υπηρεσίες mentoring, συμβουλευτικής και coaching. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται από την ομάδα του Ιδρύματος Μποδοσάκη και από ένα πλούσιο δίκτυο συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων, που διακρίνονται για την ικανότητά τους να μεταφέρουν διεθνείς και εγχώριες καλές πρακτικές.

Το Social Dynamo στεγάζεται στον 4ο όροφο της οδού Καρνεάδου 25, (μετρό Ευαγγελισμός).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του συνεργατικού χώρου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Social Dynamo.

σχετικα αρθρα

207 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img