Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

“Βόμβα” Καμίνη: Είμαι πότης αλλά στο δημαρχείο πάω νηφάλιος

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη,»Αργά», στο κανάλι Action24.

Στην εκπομπή “Αργά” του Action24 μίλησε ο δήμαρχος της Αθήνας αποκαλύπτοντας τη σχέση του με το αλκοόλ και τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής από την οποία έπασχε από παιδί.

«Αργά» έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Αθερίδη ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια τη σχέση του με το αλκοόλ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε σε παιδική ηλικία λόγω των προβλημάτων προσαρμοστικότητας που είχε στις μαθητικές του υποχρεώσεις.

«Ήμουν κακός μαθητής. Είχα πρόβλημα συγκέντρωσης, αυτό που λένε διαταραχή ελλειμματικής προσοχής», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καμίνης στην εκπομπή -θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στο κανάλι Action24.

Όσο για το ποια είναι η σχέση του δημάρχου Αθηνών με το αλκοόλ; «Είμαι και πότης και μου αρέσει να τρώω. Αλλά όταν είσαι δήμαρχος δεν έχεις την πολυτέλεια να πας την άλλη μέρα ζαλισμένος στο γραφείο», εξομολογήθηκε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων