Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για πολύτεκνους: «Τους απεχθάνομαι. Τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

«Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Αμέσως πριν από αυτό ο βουλευτής είχε διαβάσει μέρος της επιστολής της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος στην οποία αναφερόταν ότι «η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους».

Ο βουλευτής τόνισε ότι «Οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε».

Ο κ. Καραγιαννίδης προφανώς ενοχλήθηκε από τους μη πολιτικά ορθούς χαρακτηρισμούς που περιέχονται στην επιστολή αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι μόλις χτύπησε πολιτικά μία από τις πιο αδικημένες πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ομάδες Ελλήνων πολιτών και θα πρέπει αυτό να του κοστίσει πολιτικά. Αυτός ο τύπος θα πρέπει να μην ξαναεκλεγεί βουλευτής.

Από την άλλη καλά θα κάνουν και οι πολύτεκνοι να μάθουν πώς γίνεται ο συνδικαλισμός και η πολιτική και να καταλάβουν ότι το να διεκδικούν δικαιώματα δεν θα επιτευχθεί από επιθέσεις σε άλλες κοινωνικές ομάδες όπως εκείνη των γκέυ. Θα μπορούσαν για αρχή να ξεφορτωθούν αυτούς τους μίζερους, ανίκανους και ολίγον ρατσιστές που έχουν για ηγεσία της συνομοσπονδίας τους και να επικεντρωθούν στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και όχι στο κατηχητικό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων