Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Βραβευμένη σεφ δημιουργεί στη Βοστώνη το “Saloniki”

Μετά την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης από τους NY Times ως έναν από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς παγκοσμίως, ακόμη μια είδηση έρχεται να εδραιώσει τη φήμη της συμπρωτεύουσας, ως μια πόλη με ξεχωριστό φαγητό.

Η Jody Adams, βραβευμένη με Beard Award – πρόκειται για βραβείο που απονέμει το ίδρυμα James Beard Foundation, για Food and Beverage στην Αμερική – πρόκειται να ανοίξει μαζί με τους Eric Papachristos και  Jonathan Mendez το ”Saloniki” τον ερχόμενο Μάρτιο, όπως τουλάχιστον αναφέρουν διεθνή μέσα. Επιθυμία τους να πλασάρουν ένα νέο concept με πιάτα τα οποία θα είναι εμπνευσμένα από τη θεσσαλονικιώτικη κουζίνα.

Συγεκριμένα, η κουζίνα του ”Saloniki”, θα επικεντρωθεί σε ελληνικές γεύσεις όπως, κεφτεδάκια, αρνί, χοιρινό, χτυπητή, καθώς και πιάτα με βάση τις μελιτζάνες και τις ντομάτες αλλά και άφθονες σαλάτες.

Η Jody Adams, η οποία λατρεύει την μεσογειακή κουζίνα, βρίσκεται πίσω και από άλλα δυο σημαντικά εστιατόρια της πόλης, το Rialto με Ιταλική κουζίνα και το Trade με μεσογειακή.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων