Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Business & Pleasure…

Είναι η πολλοστή φορά που σε υπολογιστές δημόσιας υπηρεσίας βρίσκεται πορνογραφικό υλικό. Ή κάτι τρέχει με τη σεξουαλικότητα των δημοσίων υπαλλήλων ή «πενία τέχνας κατεργάζεται» που λέγανε σοφά οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Το «κόψε– κόψε» σε μισθούς και επιδόματα έχει δημιουργήσει ισχυρά κίνητρα «παραγωγικότητας».

Αυτή τη φορά, εντοπίστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες και άλλο πορνογραφικό υλικό σε υπολογιστή δημόσιας υπηρεσίας στην Ηλεία. Η αστυνομία κατάσχεσε τη μονάδα του υπολογιστή προκειμένου να τη στείλει στην αρμόδια Διεύθυνση για περαιτέρω έλεγχο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες καλούνται και οι υπάλληλοι για να καταθέσουν. Εκείνο που έχει σημασία για τις αρχές δεν είναι το «κατέβασμα» πορνογραφικού υλικού, αν γινόταν δηλαδή για λόγους «προσωπικής ευχαρίστησης» εν ώρα υπηρεσίας. Αυτό μπορεί να αφορά τον Μανιτάκη. Η αστυνομική έρευνα επικεντρώνεται στο αν γινόταν διακίνηση και ειδικά αν διακινείτο παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Αλήθεια, όλα αυτά τα «κουμάσια» που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές με ανάλογες δραστηριότητες θα δουν την έξοδο από το δημόσιο ή θα μπουν κι αυτοί σε καθεστώς…..κινητικότητας;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων