Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Χαμός στα social με Ποντιακό σποτ για τον κορονοϊό [vid]

Έγινε Viral στα social η διασκευή στα ποντιακά από τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη του γνωστού σποτ του Υπουργείου Υγείας με το Σπύρο Παπαδόπουλο
Την Ποντιακή εκδοχή της επίσημης διαφήμισης του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, υπογράφουν ο Γιάννης Μάγγος με την επιμέλεια – επεξεργασία κειμένων, ο Γιάννης Αντωνιάδης με την επεξεργασία του βίντεο και η Φανή Αδαμίδου με το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Τάκη Βαμβακίδη. Τα κείμενα αποτελούν ελεύθερη μετάφραση – απόδοση των πρωτότυπων κειμένων της επίσημης διαφήμισης του υπουργείου στην Ποντιακή διάλεκτο, δηλώνουν οι πρωταγωνιστές και ευχαριστούν τον Μπάμπη Κεμανετζίδη για την παραχώρηση του τραγουδιού.

Με απόλυτο σεβασμό στο παγκόσμιο πρόβλημα της πανδημίας. Γιάννης – Τάκης – Γιάννης. Τα κείμενα αποτελούν ελεύθερη μετάφραση – απόδοση των πρωτότυπων κειμένων της επίσημης διαφήμισης του υπουργείου στην ποντιακή διάλεκτο. Επιμέλεια – Επεξεργασία κειμένων: Μάγγος Ιωάννης, Επεξεργασία βίντεο: Αντωνιάδης Ιωάννης, Βίντεο: Αδαμίδου Φανή, Guest: Τάκης Βαμβακίδης. Ευχαριστούμε τον Μπάμπη Κεμανετζίδη για την παραχώρηση της ηχογράφησης του ποντιακού τραγουδιού “Απές ‘ς σ’ οσπίτ’ θα κάθουμαι”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων