Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ με live τσακωμό του Μπογδάνου με τον Γκιόκα (vid)

Πανικός επικράτησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ήρθαν σε ρήξη ο εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος, Γιάννη Γκιόκα.

Οι δυό τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι έδωσαν υποσχέσεις για εκατέρωθεν μηνύσεις.

Ο εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος ζήτησε να απαντήσει στο σχόλιο του κ. Μπογδάνου για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να καταδικάσει ο Περισσός την πρόσφατη εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του βουλευτή.

Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ ανέφερε: «Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος. Και όλα αυτά, μάλιστα, την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί στη Βουλή ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο αυταρχισμού και καταστολής».

Η λέξη χαφιεδισμός στην ανακοίνωση του ΚΚΕ ήταν αυτή που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κυβερνητικού βουλευτή που επανέλαβε ότι τέτοιους είδους τοποθετήσεις ουσιαστικά τον στοχοποιούν, οπλίζοντας το χέρι αυτών που οργάνωσαν την επίθεση έξω από το σπίτι του.

«Η ανακοίνωση του ΚΚΕ εξακολουθεί σε μια γραμμή, σε ένα “βιολί” που οπλίζει χέρια (…) Η λέξη αυτή οπλίζει χέρια, ο λαός τους χαφιέδες τους κρεμά», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Μπογδάνος, με τον κ. Γκιόκα να του απαντά: «Τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος από τη δική σας εκπομπή (σ.σ. του ΣΚΑΪ). Αυτό κάνει, εδώ και καιρό».

«Αυτό τον τίτλο τον αποδίδει στον κ. Μπογδάνο ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Δεν το έχετε ξανακούσει;» ρώτησε ειρωνικά, υπενθυμίζοντας ότι ήταν ο βουλευτής της ΝΔ που υπέδειξε τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ στα επεισόδια με τα ΜΑΤ στο άγαλμα του Τρούμαν, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Ηταν κομματικό στέλεχος του ΚΚΕ και όχι απλός διαδηλωτής, παρατήρησε από την πλευρά του ο κ. Μπογδάνος και πρόσθεσε απαντώντας στη χρήση της λέξης «χαφιεδισμός», λέγοντας: σας αρέσει μήπως το «κατσαπλιάδες»;

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στον «αέρα» της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ και στο τραπέζι έπεσαν και οι προειδοποιήσεις για μηνύσεις, με τον κ. Γκιόκα να λέει «ας με μηνύσει και εμείς μπορούμε να τον μηνύσουμε, έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή».

Σαν να περίμενε την εν λόγω αντίδραση του εκπροσώπου του ΚΚΕ, ο κ. Μπογδάνος έριξε τότε το γάντι προκαλώντας τον Περισσό: «Μηνύστε με, αίρω την ασυλία μου, μήνυσα τον Πολάκη, κέρδισα, μήνυσα το Luben, κέρδισα, μήνυσα τον Βαξεβάνη, κέρδισα. Αίρω την ασυλία μου, αν το ΚΚΕ έχει να με μηνύσει για κάτι», τόνισε αναφερόμενος στις πρόσφατες δικαστικές νίκες του για συκοφαντική δυσφήμηση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων