Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Η χρυσή εποχή των muscle cars αναβιώνει από την δημοπρασία της Barrett-Jackson

Κάθε φορά που ο οίκος Barrett-Jackson αποφασίζει να προχωρήσει σε δημοπρασία, τότε γνωρίζεις ότι κάτι σπουδαίο θα συμβεί. Μάλιστα η πανδημία του COVID 19 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα ώστε να πραγματοποιήσει ακόμη μία μάχη στο «ρινγκ» της δημοπρασίας.

Συγκεκριμένα έχει ξεκινήσει μία online δημοπρασία από τις 8 Μαΐου, η οποία θα ρίξει αυλαία στις 16 Μαΐου. Η συλλογή αυτοκινήτων αποτελείται από 75 vintage muscle αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων Mustangs, Corvettes και Chargers. Πρόκειται για premium επιλεγμένα οχήματα και η δημοπρασία θα διεξαχθεί μέσω της αξιόπιστης διαδικτυακής πλατφόρμας δημοπρασιών, το Proxibid.

«Η Barrett-Jackson ήταν η πρώτη εταιρεία συλλογής δημοπρασιών αυτοκινήτων που παρουσίασε ζωντανή διαδικτυακή προσφορά στις αρχές της δεκαετίας του 1990», ανέφερε ο Craig Jackson, πρόεδρος και CEO του οίκου. «Σήμερα, το ίδιο καινοτόμο πνεύμα οδήγησε στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών που θα προσφέρει το ίδιο επίπεδο εμπιστοσύνης με το αντίστοιχο της φυσικής επαφής. Όλοι οι πλειοδότες θα ελεγχθούν προσεκτικά και τα οχήματα θα ελεγχθούν με την ίδια φροντίδα με τις ζωντανές εκδηλώσεις, καθιστώντας τους διαδικτυακούς πλειστηριασμούς ως την τέλεια εμπειρία».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων