Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Daily Telegraph: Ελλάδα και Κύπρος κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί το 2018

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προετοιμάζονται για το «Sunshine Saturday» – την πιο πολυσύχναστη μέρα του έτους για την κράτηση των διακοπών στη Βρετανία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ονομάστηκε «Sunshine Saturday», επειδή παραδοσιακά οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου σπεύδουν να προβούν σε κρατήσεις ταξιδιών το πρώτο Σάββατο μετά τις γιορτές.

Με βάση δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει από τις προηγούμενες χρονιές οι εταιρείες Thomas Cook και Tui, σχεδόν 1 εκατομμύριο χρήστες του διαδικτύου αναμένεται να κάνουν σήμερα κρατήσεις για «αποδράσεις» που θα πραγματοποιήσουν τους επόμενους μήνες.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2018 είναι πιθανόν να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, ενώ η Τουρκία αναμένεται επίσης να παρουσιάσει μια ανάκαμψη, αν και η ζήτηση είναι πιθανό να είναι χαμηλότερη από τα συνηθισμένα επίπεδα, πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

HTML tutorial

Άλλοι προορισμοί που αναμένεται να είναι ψηλά στις κρατήσεις φέτος είναι το Μαυροβούνιο, το Πράσινο Ακρωτήριο, η Κούβα και το Μεξικό, στην πλειοψηφία τους ηλιόλουστοι λογαριασμοί.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων