Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Δάσκαλος χτυπάει τους μαθητές με τη ζώνη του στις ΗΠΑ. Κι όμως δεν είναι παράνομο! (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως στις ΗΠΑ από την κάμερα μαθητή ο οποίος κατέγραψε το δάσκαλο σε σχολείο ο οποίος χτυπά τα παιδιά με τη ζώνη του προκειμένου να τα τιθασεύσει.

Τα παιδιά μπλέκονται σε έναν τσακωμό και ο δάσκαλο τα μαστιγώνει κυριολεκτικά αδιακρίτως. Αμέσως τα παιδιά τρέχουν έντρομα προς τις τέσσερεις γωνίες της τάξης.

Το θέμα φέρνει στο προσκήνιο ένα αρκετά ντροπιαστικό θέμα για τις ΗΠΑ, εκ των οποίων μόνο σε 31 πολιτείες απαγορεύεται η σωματική τιμωρία στο σχολείο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο εν λόγω καθηγητής για τον οποίο δεν υπάρχουν στοιχεία για το που βρίσκεται ή ποιο είναι το σχολείο στο οποίο τραβήχτηκε το βίντεο, μπορεί να μην τιμωρηθεί καθόλου για την πράξη του αφού μπορεί να έχει συμβεί σε μία από τις πολιτείες που θεωρείται απολύτως νόμιμη η πράξη του.

Πάντως από τις στολές των μαθητών γίνεται φανερό ότι θα πρόκειται είτε για ιδιωτικό, εκκλησιαστικό ή στρατιωτικό σχολείο. Ήταν αδύνατο να δημοσιεύσουμε το βίντεο αφού ακόμη και το youtube το «κατέβασε» γιατί παραβίαζε την πολιτική της εταιρίας. Παραθέτουμε φωτογραφίες από το βίντεο.

daskalos-xtupaei-mathiti

Πηγή φωτογραφιών: hellou.co.uk

σχετικα αρθρα

224 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img