Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Debate θέλει ο Τσίπρας, «θα γίνει της Ναόμι Κάμπελ» λέει η ΝΔ

Ένα θέμα με τα debates το έχει ο Αλέξης Τσίπρας. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο σχεδόν εκλιπαρούσε την Νέα Δημοκρατία για τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τότε την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Όμως η Συγγρού από δω τα φέρε από εκεί τα γύρισε και γείωσε με τέτοιο τρόπο το debate που στο τέλος δεν υπήρξε και καμία αντίδραση…

Φέτος τού ήρθε πάλι του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει τηλεμαχία με τον πρωθυπουργό (πια) Σαμαρά με στόχο να τον …ξεβρακώσει, καταδεικνύοντας την ένδεια των πολιτικών του επιχειρημάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει θορυβηθεί από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως η ΝΔ έχει “καβατζάρει” και προηγείται με περίπου δύο μονάδες πάνω κάτω του ΣΥΡΙΖΑ. Τα βαριά μέτρα πέρασαν, το νέο χαράτσι επιβλήθηκε, τα προαπαιτούμενα για τις δόσεις ψηφίστηκαν κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να βλέπει την πλάτη της ΝΔ.

Ως εκ τούτου ο Τσίπρας πιστεύει ότι μία τηλεοπτική μονομαχία με τον Σαμαρά θα μπορέσει να τού δώσει πόντους ανεβάζοντας και την προσωπική του δημοφιλία. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πει στους συμβούλους και συνεργάτες του ότι μέσα από τo debate θα προσπαθήσει να στρέψει την ατζέντα στα θέματα που ο ίδιος επιθυμεί και τα οποία αγγίζουν ευαίσθητες χορδές της ευέξαπτης κοινωνίας. Ένα από αυτά είναι και το αντιρατσιστικό, το οποίο ο Τσίπρας θα ήθελε πολύ να το αξιοποιήσει υπέρ του μολονότι όπως έχει δηλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει την κοινή πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Η Νέα Δημοκρατία γελάει με τις ιδέες του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζοντας δηκτικά λέει μέσω κύκλων της: “Θα γίνει frozen war ή καλύτερα της Ναόμι Κάμπελ!”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων