Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Δείξε μου το στήθος σου να σου πω … πόσο έξυπνη είσαι!

Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, προσπαθεί να συσχετίσει το μέγεθος του στήθους με την εξυπνάδα μιας γυναίκας. Οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα έπρεπε απαραίτητα να έχουν φυσικό στήθος.
Σε πολλές ταινίες βλέπουμε μια γυναίκα, με εκπληκτικά πόδια, επίπεδη κοιλιά και πλούσιο στήθος να μασάει τσίχλα και να κάνει συνέχεια χαζές ερωτήσεις στον εραστή της (που είναι κατά προτίμηση μέλος της μαφίας ή κάποιος παράνομος). Αυτά στις ταινίες. Γιατί όμως οι σκηνοθέτες προτιμούν τις γυναίκες με πλούσιο στήθος να τις παρουσιάζουν χαζούλες;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης έκαναν μια πρωτότυπη διαπίστωση, όταν θέλησαν να συσχετίσουν το IQ μιας γυναίκας με το μέγεθος του στήθους της. Δυστυχώς, οι σκηνοθέτες που αναφέραμε νωρίτερα έχουν πέσει έξω. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσο μεγαλύτερο είναι το φυσικό στήθος μιας γυναίκας, τόσο πιο εύστροφη είναι εκείνη. Τόσο μεγαλύτερο IQ έχει ή τουλάχιστον υπερτερεί σε σχέση με τις γυναίκες με μικρό ή φυσιολογικό μέγεθος στήθους.

Το δείγμα της έρευνας ήταν 1.300 γυναίκες, τις οποίες οι ερευνητές χώρισαν σε 5 ομάδες, ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Οι ομάδες ξεκίνησαν από το extra small και κατέληγαν στο extra large μέγεθος σουτιέν. Οι γυναίκες από το φυσιολογικό στήθος και πάνω αποδείχθηκαν εξυπνότερες, αφού σε μικρότερο χρόνο μπορούσαν να επιλύσουν διάφορα προβλήματα λογικής που τους είχαν θέσει οι επιστήμονες, σε σχέση πάντα με τις γυναίκες που είχαν από φυσιολογικό και μικρότερο στήθος.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μια λογική απάντηση στην οποία κατέληξαν ήταν ότι οι γυναίκες με πλουσιότερο –φυσικό πάντα– στήθος αποδείχθηκαν κατά μέσο όρο πιο έξυπνες από τις υπόλοιπες, επειδή είχαν υψηλότερα επίπεδα των γυναικείων ορμονών και αυτό σημαίνει καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.

IQ με διαφορά …. στήθους λοιπόν!!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img