Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Δείτε πως κατάφερε να βγάλει 300.000 δολάρια ζωγραφίζοντας… γάτες

Ο Steve Gadlin είναι ο δημιουργός της ιστοσελίδας IWantToDrawACatForYou.com, η οποία κατάφερε με ένα απλό και ταυτόχρονα παράδοξο τρόπο να του επιφέρει κέρδη 300.000 δολαρίων.

Ο ίδιος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ζωγραφίζει κάθε ειδών… γάτες! Τα σχέδια κοστίζουν 9,95 δολάρια.

Την ημέρα, ο Gadlin είναι developer manager για την εταιρεία Weigel Broadcasting που εδρεύει στο Σικάγο. Το βράδυ ζωγραφίζει για άλλες εταιρείες αλλά και για την ιστοσελίδα του IWantToDrawACatForYou.com, την οποία και χαρακτηρίζει ως «κοινωνικό πείραμα».

Η εμφάνισή του στο show του CNBC «Shark Tank» αύξησε όπως ο ίδιος υποστηρίζει την δημοτικότητά του. Οι παραγγελίες για σκίτσα με γάτες μέσω της ιστοσελίδας του αυξήθηκαν κατακόρυφα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα κέρδισε πάνω από 200.000 δολάρια μόνο το πρώτο έτος της προβολής της.

HTML tutorial

Έτσι κατάφερε όπως λέει ο ίδιος να αγοράσει ένα μίνι-βαν, όταν το τρίτο παιδί μου γεννήθηκε, αλλά και το πρώτο του σπίτι.

Ωστόσο, αφού έχει ήδη δημιουργήσει 18.794 σκίτσα με γάτες μέσα σε τρία χρόνια, ο Gadlin έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την προσοδοφόρα επιχείρησή του, δηλώνοντας πλέον κουρασμένος για να συνεχίζει να ζωγραφίζει για την αγαπημένη του ιστοσελίδα.

«Αισθάνομαι ότι είναι απαραίτητο για μένα να προχωρήσω σε άλλα πράγματα, αν θέλω να είμαι ευχαριστημένος και υγιής», δηλώνει ο ίδιος, ο οποίος επιθυμεί να αφιερώνει από εδώ και στο εξής περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του και τα τρία του παιδιά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων