Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Δείτε τι μεταδίδουν live χρήστες του Facebook ανά τον κόσμο

Αρκεί να επισκεφτείτε το Facebook Live Map, έναν παγκόσμιο χάρτη στον οποίο προστίθενται δυναμικά μπλε κουκίδες στις περιοχές από τις οποίες γίνεται τώρα ζωντανή δημόσια μετάδοση -από ειδησεογραφικά κανάλια, πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα από διάφορους τομείς, αλλά και απλούς χρήστες, με ποικίλο περιεχόμενο και ενδιαφέρον.

Facebook Live Map: https://www.facebook.com/livemap/

Από την Ελλάδα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είδαμε δύο-τρεις (φανερά δοκιμαστικές) μεταδόσεις -μια από μια εταιρεία ανακατασκευών την ώρα εργασιών και δυο ακόμα από νεαρά παιδιά σε καφετέριες.

Οι χρήστες που μεταδίδουν μπορούν να δουν πόσοι τους παρακολουθούν και δέχονται μηνύματα. Στο χάρτη εμφανίζονται επίσης οι γραμμές που ενώνουν εκείνους που μεταδίδουν με εκείνους που παρακολουθούν ένα live stream, όχι όμως στις «τελείες» όπου ο αριθμός εκείνων που παρακολουθούν είναι μικρός (μονοψήφιος)

HTML tutorial

Το Facebook Live Video είναι η υπηρεσία με την οποία η Facebook Inc. επιχειρεί να ανταγωνιστεί το Periscope, την πλέον δημοφιλή σήμερα υπηρεσία live video streaming, της Twitter Inc.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων