Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

«Δεν απολογούμαστε» λέει η Χρυσή Αυγή για όσα συνέβησαν έξω από το Mega

Την πρόθεσή του να καλέσει για εξηγήσεις τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, αναφορικά με την επιλογή του να ουρήσει έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας του κόμματός του, ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Η πρόθεση του κ. Μαρκογιαννάκη έδωσε «πάσα» στη Χρυσή Αυγή να ανεβάσει τους τόνους, εκμεταλλευόμενη το ευρύτερο κοινωνικό κλίμα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης. Έτσι ούτε λίγο ούτε πολύ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απάντησε πως γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την κοινοβουλευτική δεοντολογία .

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Δεν απολογούμαστε! Δεν προσκυνάμε τον Μπόμπολα! Του τα χαρίσατε όλα και τα δημόσια έργα και τον χρυσό και τώρα κάνετε και τον δικηγόρο του. Δεν έχετε εντολέα τον ελληνικό λαό, αλλά τον Μπόμπολα. Τον κάθε καναλάρχη που έχει ένα τουρκοκάναλο, ένα τσοντοκάναλο”.  Επιπρόσθετα σημειώνει : «Κάποιοι υποκριτές μου ζητούν να δώσω εξηγήσεις στην επιτροπή δεοντολογίας για την διαμαρτυρία στο ΜΕΓΚΑ. Δεν πάω πουθενά, τέρμα ως εδώ. Να σταματήσει η βουλή να κάνει τα χατίρια των σφουγγοκωλάριων της Μέρκελ. Δίνουμε λόγο στη Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Ελληνικό Λαό».

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Επιτροπή Δεοντολογίας και ο Πρόεδρός της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων