Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Δεν θέλει ΠΑΟΚ και… Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός και ο Τζιμπούρ «χωρίζουν» διότι δεν θέλουν να είναι μαζί. Ούτε η ομάδα, ούτε ο Αλγερινός.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι να κρατήσει «ξινισμένο» τον Τζιμπούρ δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που η συμφωνία τους προβλέπει ότι πρέπει να του δίνει 1,2 εκ. ευρώ. Ξέρει ο Μαρινάκης ότι με αυτά τα λεφτά μπορεί να πάρει άλλον παίκτη από την Ευρώπη, ενώ η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να παίζει φέτος βασικός ο Μήτρογλου. Φυσικά θέλει να τον δώσει τον Τζιμπούρ και κάνει το σταυρό του να έρθει πρόταση από το εξωτερικό, όχι για να βγάλει λεφτά από έναν παίκτη που είχε πάρει δωρεάν, αλλά για να απαλλαγεί από έναν ποδοσφαιριστή που ό,τι ήταν να δώσει, το έδωσε και με το παραπάνω.

Αυτό που με τίποτα δεν επιθυμεί ο Μαρινάκης είναι να πάει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Και γι΄αυτό το λόγο, ο Ολυμπιακός επιχειρεί να τα έχει καλά με τον Τζιμπούρ, δεν το πάει στην κόντρα και βοηθάει όσο μπορεί για να βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό.

Ο Αλγερινός έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, έχει ακούσει μια πολύ καλή πρόταση από τον Βρύζα, αλλά δεν θέλει να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Αυτό έχει πει στον Ολυμπιακό, αυτό λέει και σε δικούς του ανθρώπους. Η προσπάθειά του είναι κυρίως να βρει ένα συμβόλαιο γύρω στα 2 εκ. ευρώ το χρόνο, αφού ξερει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο πολύ δυνατό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Ο Τζιμπούρ θα προτιμούσε να παίξει σε Γαλλία ή Αγγλία, αλλά τα λεφτά που θέλει μπορεί να τα βρει μόνο σε Ρωσία ή Τουρκία.

Να μείνει στον Ολυμπιακό, αν δεν βρει πρόταση, θα ήταν ένα υπαρκτό σενάριο εφόσον δεν είχε ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη συνεργασία του με τον Μίτσελ. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα του με τον Ισπανό και είναι κάτι που το ξέρουν εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό.

Οπότε, πάμε προς το τέλος μιας συνεργασίας που κράτησε 2,5 χρόνια, με σημαντική προσφορά από τον παίκτη στο σύλλογο κι από το σύλλογο στον παίκτη. Με την πρόθεσή τους να χωρίσουν ειρηνικά, όπως είχαν συμφωνήσει εδώ και μήνες όταν υπέγραφαν προσύμφωνο το οποίο θα ενεργοποιούσαν το καλοκαίρι, εάν και εφόσον…

σχετικα αρθρα

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img