Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Δέχτηκε “με την τρίτη” να συναντήσει την ΠΟΕΔΗΝ ο Χουλιαράκης

Την Παρασκευή θα συναντηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), μετά το αίτημά τους για απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου νόμου, ένταξη των Υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων στα ΒΑΕ, αύξηση των μισθών και διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Υγείας.

Μετά τα επεισόδια που έγιναν το πρωί της Τετάρτης στη είσοδο του ΥΠΟΙΚ με μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να διαμαρτύρονται για την τρίτη κατά σειρά άρνηση του κ. Χουλιαράκη να τους συναντήσει, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννακός δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το ραντεβού κλείστηκε για το πρωί της Παρασκευής. Ο κ. Μιχάλης Γιαννακός δήλωσε, επίσης, ότι την ίδια μέρα προγραμματίζεται στάση εργασίας των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία και συγκέντρωση έξω από το Γενικό Λογιστήριο.

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ νωρίτερα είχαν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απομακρύνουν, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μία εργαζόμενη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων