Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Το διαδίκτυο υποκλίνεται στο «άγριο» ραπάρισμα της Beyonce

Στα χρόνια που διανύουμε, ένα remix μίας κλασικής επιτυχίας σημαίνει απλά το να πετάξουμε στο «μπλέντερ» ένα απλό beatάκι, να αλλάξουμε κάποιους στίχους και είμαστε έτοιμοι για την συνταγή της «επιτυχίας». Ή καλύτερα της αρπαχτής. Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι και να μην μας κολλήσουν την ταμπέλα του «Ok boomer» οι εκπρόσωποι της γενιάς Z, λίγες είναι οι φορές που ένα remix έχει καταφέρει να μας ενθουσιάσει περισσότερο από την original εκδοχή.

Όπως συνέβη στην περίπτωση της Beyonce.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να ασχοληθεί με το «Savage» της Megan Thee Stallion και να συνεργαστούν σ’ ένα remix που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο διαδίκτυο.

@jessicaalba

Baby boy is asleep and Dinner is done! ##savage ##fyp ##thatmomrealness

♬ Savage – Megan Thee Stallion

Η αλήθεια είναι πως το κοινό επιθυμούσε εδώ και καιρό μία συνεργασία ανάμεσα στην Beyonce και την Megan Thee Stallion. Θεωρούνται ως αδελφές ψυχές για τους fans τους λόγω της ψυχοσύνθεσής τους και σε αυτό ίσως να έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως έχουν καταγωγή από το Houston. Το ραπάρισμα της Beyonce είναι τόσο σαγηνευτικό και σκληρό και θυμίζει ένα «απαγορευμένο πάρτι για λίγους» με οικοδεσπότες την Bey και την Meg.

Το τραγούδι είναι μία υπέροχη υπενθύμιση ότι η Beyonce -εκτός των άλλων- είναι μία χαρισματική rapper και το flow της είναι εντυπωσιακό. Μάλιστα θίγει θέματα που ανήκουν στην σημερινή κουλτούρα όπως το TikTok και το OnlyFans και το κομμάτι έχει καταφέρει να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά από τους χρήστες των social media.

Επιπρόσθετα, εκτός από ένα μουσικό δώρο, πρόκειται και για ένα δώρο στα θύματα της πανδημίας από τον Covid-19, καθώς τα έσοδα από το κομμάτι θα δοθούν στην ΜΚΟ «Bread of Life» που στηρίζει τις μειονότητες του Houston.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων