Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Διαψεύδει την αποφυλάκιση Κατσούλα ο διευθυντής των αγροτικών φυλακών στα Χανιά

Στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά παραμένει ο καταδικασμένος σε ισόβια Ασημάκης Κατσούλας, ο αρχηγός των Σατανιστών της Παλλήνης, η δράση των οποίων είχε σοκάρει ολόκληρη τη χώρα πριν από 23 χρόνια.

Το Σάββατο υπήρξε η πληροφορία πως ο Ασημάκης Κατσούλας είχε αποφυλακιστεί μετά από 23 χρόνια κάθειρξης. Αλλά σε επικοινωνία του με το NewsIt, ο διευθυντής των φυλακών Αγιάς στα Χανιά Γιάννης Κλαπάκης έριξε φως στην υπόθεση, διευκρινίζοντας πως ο Κατσούλας παραμένει φυλακισμένος.

“Δεν ισχύει ότι αποφυλακίστηκε ο Κατσούλας. Βρίσκεται σε εμάς στις φυλακές”, είπε ο κ. Κλαπάκης, και αποκάλυψε ότι ο “Σατανιστής της Παλλήνης” είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης αλλά αυτή απορρίφθηκε πριν από 20 μέρες.

Η αλήθεια είναι πως ο Κατσούλας βγήκε από τη φυλακή αλλά με άδεια, κάτι που συμβαίνει συχνά αφού έχει εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής του και έχει δικαίωμα αδειών. Η τελευταία φορά που πήρε άδεια ο ισοβίτης Κατσούλας ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Κατσούλας έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά εδώ και πέντε χρόνια.

Μετά την απόρριψη της προηγούμενης αίτησης αποφυλάκισης, δεν έχει καταθέσει νέο αίτημα. Έχει όμως το δικαίωμα να κάνει νέα αίτηση, αφού όμως περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων