Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει με βάση την αστρολογία τις όψεις των πλανητών, και υπογράφει για τα 12 ζώδια τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας:
Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 φέρνει ένταση και αναστάτωση που εκδηλώνεται στα προσωπικά και στα επαγγελματικά για αυτό και πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις κινήσεις μας αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρουμε για να μην κάνουμε λάθη που θα μας κοστίσουν μετά.

Πιο συγκεκριμένα ο Ερμής στις 19/10 επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό μια όψη που είναι αρκετά θετική για εμάς και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να προχωρήσουμε με ευκολία σε επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην καριέρα μας. Φυσικά θα πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια κολλήματα που έχουμε ή ακόμα και εμπόδια που θα παρουσιαστούν στο δρόμο μας και θα μας απομακρύνουν από αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο πρέπει να ασχοληθούμε εντατικά μαζί τους και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα είναι για το καλό μας.

Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και επηρεάζει αρκετά το φιλικό μας περιβάλλον άτομα που είναι κοντά μας πρόσωπα που έχει καιρό να δούμε θα ενταχθούμε μέσα σε ομάδες που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ο εαυτό μας και θα αποβάλουμε το άγχος και την ένταση των προηγούμενων ημερών.

Από την άλλη το τρίγωνο του με τον Άρη στον Ζυγό δίνει μια θετική νότα που φέρνει αισιοδοξία και άνοδο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση επάνω μας και να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και επαφές με άτομα που θα ικανοποιήσουν κάποιες ανάγκες που έχουμε-ακόμα και με τους συνεργάτες και το ταίρι μας θα υπάρχει ομαλότητα και κατανόηση.

Στις 20/10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού μας βοηθά να ασχοληθούμε με εκκρεμότητες που ακόμα υπάρχουν και να κλείσουμε κάποια κενά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο να αναλάβουμε ευθύνες και να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Φυσικά η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Ζυγό και τα τετράγωνα της συγκεκριμένη συνόδου και της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φτιάχνουν ένα σκηνικό μέσα στο οποίο δεν θα μπορούμε να κινηθούμε όπως θέλουμε με αποτελέσματα να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικοί φόβοι που θα επηρεάσουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά μας. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις κινήσεις και τα λόγια που θα λέμε καθώς βρισκόμαστε σε μια έκρυθμη κατάσταση που με ευκολία μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. Τον έλεγχο της κατάστασης τον έχουμε εμείς για αυτό και είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αρνητικούς εξωτερικούς παράγοντες που οδηγούν μόνο σε λάθος επιλογές και αδιέξοδα.

Στις 22/10 το τετράγωνο του Άρη στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σχηματίζεται με ακρίβεια άρνηση και αστάθεια που φέρνουν ένταση και υπερβολική συμπεριφορά θα γίνουμε εριστικοί απέναντι στα άτομα που είναι κοντά μας οι διαπροσωπικές σχέσεις θα χαλάσουν για λίγο. Πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας επιλογές τα συναισθήματα που επικρατούν είναι έντονα και επηρεάζουν την σκέψη και την κρίση μας.

Λίγο πιο μετά στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και το κλίμα θα αλλάξει και πάλι, μας βοηθά να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε να αντιμετωπίσουμε αδυναμίες και ανασφάλειες που θα βγουν στην επιφάνεια και να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Έφτασε η στιγμή να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας να αντιμετωπίσουμε κατάματα τους φόβους και τις αδυναμίες να προβάλουμε μια άλλη εικόνα του εαυτού μας να διεκδικήσουμε με πάθος αυτά που μας ανήκουν να απομακρυνθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μας αγχώνουν και μας κρατάνε σε στασιμότητα.

Θα παρουσιαστούν οικονομικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποιες συμφωνίες και προτάσεις θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά να ανέβουν και θα δούμε σιγά-σιγά το ταμείο να γεμίζει. Η αισιοδοξία επανέρχεται και νιώθουμε πιο δυνατοί από ποτέ έτοιμοι να προχωρήσουμε στην προώθηση στόχων και φιλοδοξιών να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Τα προσωπικά βρίσκονται και αυτά στο προσκήνιο μπορούμε να έρθουμε κοντά στο ταίρι μας το πάθος και η ερωτική διάθεση κυριαρχούν διώχνουν μακριά ανασφάλεια και αδυναμία αλλά η ζήλεια και η αμφιβολία ίσως να τραυματίσουν την σχέση μας/κάτι που πρέπει να αποφύγουμε ότι και αν συμβεί.

Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε την εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψή σου εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων