Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Διέρρευσε βίντεο των Windows 11 της Microsoft [vid]

Η 24 Ιουνίου πλησιάζει και οι φήμες για το πως θα είναι τελικά η έκδοση των Windows 11 κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft δανείζεται πολλά στοιχεία, αισθητικά και μη, από τα Windows 10X που ακυρώθηκαν, αλλά χωρίς τις αλλαγές στην αρχιτεκτονική του συστήματος.

Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα XDA ανακάλυψε σε δοκιμαστική έκδοση των Windows 11 τα configuration keys του συστήματος για χρήστες λειτουργικών συστημάτων Windows 7 και Windows 8.1. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες εκδόσεις (πιθανότατα) θα είναι σε θέση να αναβαθμιστούν δωρεάν στο επίπεδο των Windows 11, όταν θα ξεκινήσει η διάθεσή τους. Ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι τα Windows 8 δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα, προφανώς γιατί θα πρέπει οι κάτοχοί τους να αναβαθμιστούν πρώτα στην έκδοση 8.1, πριν μεταβούν στα Windows 11.

Αναμένεται, η αναβάθμιση θα ισχύει και για τους χρήστες των Windows 10. Άλλωστε όλα δίνουν την αίσθηση ότι τα Windows 11 είναι μια μεγάλη αναβάθμιση με ορισμένες αλλαγές που έχουν διαρρεύσει να σχετίζονται με την μετακίνηση της task bar στο κέντρο, από τα αριστερά που βρισκόταν πριν, με τη μορφή App Launcher θυμίζοντας σημαντικά το MacOS. Όλο αυτό θα μπορεί να τεθεί ως ρύθμιση, οπότε ένας χρήστης που είναι λάτρης του κλασσικού τρόπου εμφάνισης του Start Menu θα μπορεί να επιστρέψει στην παλαιότερη εκδοχή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων