Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Digital & Social Media Marketing Diploma

Η KnowCrunch, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου σπουδών του πληρέστερου επαγγελματικού course σε Digital & Social Media Marketing. Λόγω της αυξημένης ζήτησης συμμετοχών οι εγγραφές του πρώτου course έκλεισαν ήδη από τις 7 Νοεμβρίου. Το νέο Digital & Social Media Marketing Diploma 120 ωρών θα διεξαχθεί παράλληλα με το πρώτο στον πολυσυλλεκτικό χώρο Tzaferi16 (Τζαφέρη 16, Αθήνα, Γκάζι) και θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου.

Το Digital & Social Media Marketing Diploma της KnowCrunch είναι σχεδιασμένο για να παρέχει την πληρέστερη εκπαίδευση στον τομέα των νέων μέσων επικοινωνίας και digital marketing σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης. Έχει σκοπό να βοηθήσει στελέχη και επαγγελματίες να δημιουργήσουν το ψηφιακό τους μέλλον και σαφώς να βρουν εργασία στην συγκεκριμένη απαιτητική αγορά που αναζητά τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη.

Η ειδική εκπτωτική τιμή 850€ σε 4 δόσεις για Early Bird λήγει στις 7 Δεκεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής μετά θα είναι 1.250€ πάντα σε 4 δόσεις. Θα συνεχίσει να ισχύει η τιμή έκπτωσης €850 για τις ομαδικές συμμετοχές (2+), τους ανέργους και τους φοιτητές.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από τις 15 θεματικές ενότητες:

§  Digital & Social Media Era

§  Digital & Social Media Glossary

§  Landing Properties: Sites, Blogs, E-shops, Portals, Apps

§  Search Engine Optimization

§  Content Marketing

§  Social Media & Social Networks

§  Social Media Management & Community Building

§  Mobile Marketing

§  Ε-Mail Marketing

§  Digital & Social Media Advertising Campaigns

§  Digital & Social Media Analytics

§  Digital & Social Media Marketing Channels

§  Digital & Social Media Conversions & Performance Marketing

§  Digital & Social Media Marketing Strategy & Plan

§  Digital & Social Media Marketing Industry

Οι ομιλητές: Έθελ Αγγελάτου, Αποστόλης Αϊβαλής, Πάνος Καζανέλης, Σωτήρης Πανταζής, Αρσένης Πασχόπουλος, Μελίνα Πολίτη, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Σάββας Ζορτίκης, Μίνα Ζούλοβιτς, είναι έμπειροι επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

Η KnowCrunch είναι ένας διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου certificates & courses. Εξειδικεύεται στο digital marketing, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills). Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας: DigitalDiploma.KnowCrunch.com.’

Πηγή: techsocial.gr

Digital-Diploma-KnowCrunch5-1024x534-rp

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img