Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Δικαίωση για Βοσκόπουλο: Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

Η απόφαση του Αρείου Πάγου δικαιώνει τον τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς αποφάνθηκε ότι η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.

Η 35χρονη σήμερα κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Να σημειωθεί ότι στις 11/2/1986, τρεις ημέρες μετά τη γέννηση της Χαράς Παπαδημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί, καθώς διατηρούσε σχέση με τη βιολογική της μητέρα. Ωστόσο, αργότερα αμφισβήτησε την πατρότητα και ξεκίνησε έναν μακρύ δικαστικό αγώνα που έληξε το 2021 με την τελική απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων