Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Δισεκατομμυριούχος μόνος ψάχνει (ομάδα)

Ο δισεκατομμυριούχος Ιρανός Χασάν Αμντουλάχ Ισμαΐκ, ιδιοκτήτης της Μόναχο 1860 ψάχνει να αγοράσει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αγγλία μιλάει με 4 ομάδες της χώρας και θέλει να εμπλακεί “ζεστά” με μια από αυτές.

Ο μεγιστάνας των κατασκευών, που το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του Forbes με προσωπική περιουσία που εκτιμάται σε κάτι περισσότερο από 2 δις δολάρια και κατέχει το 60% της Μόναχο 1860, δήλωσε:

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη Γερμανία σημαίνει ότι μετανιώσαμε πως δεν ήρθαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύουμε ότι πρέπει τώρα να έρθουμε και να αγοράσουμε έναν σύλλογο. Να επενδύσουμε σε μία χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι τόσο διασκεδαστικό», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

HTML tutorial

«Υπάρχουν επίσης κανόνες που ενθαρρύνουν και βοηθούν τους επενδυτές και τους δίνουν ένα χέρι ώστε να κάνουν πετυχημένες τις ομάδες τους. Ίσως πάρει έναν χρόνο, ίσως τρία χρόνια, αλλά σκεφτόμαστε να επενδύσουμε σε έναν σύλλογο στην Αγγλία», υπογράμμισε.

Θυμίζουμε ότι η νομοθεσία της Γερμανίας δεν επιτρέπει στον Ιρανό να έχει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο της Μόναχο, αφού παρότι κατέχει το 60% των μετοχών, δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση, κατέχοντας μόλις το 49% του δ.σ. της ομάδας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων