Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δίωξη για χειραγώγηση αγώνων σε τρεις ελληνικές ομάδες

Από τις αρχές Μαρτίου στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκονται δύο νέοι φάκελοι από την UEFA για ύποπτα παιχνίδια, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την εταιρεία “Sportradar”, η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ οι ΠΑΕ Βέροια, Ηρακλής, Φωστήρας και Εθνικός Σερρών κλήθηκαν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, για να απολογηθούν και να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας SuperLeague, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).

2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας FootballLeague, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).

3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας FootballLeague, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων